Hoe wij werken

 1. Configureer je Fondriest online!
 2. Bij je bestelling reken je alvast 50% van je aankoopbedrag af
 3. Je ontvangt van ons een mail met daarin je bestelgegevens en de verwachte levertijd
 4. De Fondriest wordt in Italië door één mecanicien opgebouwd, zoals jij hem samengesteld hebt. Geen massaproduct of lijnproductie maar met liefde en wijsheid voor jou opgebouwd.
 5. Bij aankomst op onze vestiging in Deurne ontvang je van ons bericht. We plannen een afspraak voor levering en sturen je het betaalverzoek voor de overige 50% van het aankoopbedrag.
 6. Je fiets wordt volledig afgesteld en gemonteerd thuisbezorgd door de Fondriest bezorgservice. Je fiets is dus helemaal “ready to go”.

Bij Fondriest doen we het anders! Je kunt een Fondriest kopen rechtstreeks via Fondriest Benelux. Hiermee verdwijnt er een schakel in de reguliere verkoopwijze waardoor de fiets voor een zeer concurrerende prijs te koop is!

We zijn hiermee behoorlijk uniek in het segment. En dat geeft niet, wij zijn namelijk een beetje anders. Dat zie je ook aan onze producten. Onze fietsen zijn uniek in geometrie en in ontwerp. Een fier Italiaans merk waarmee je jezelf onderscheidt in het peloton. Durf jij dat? Vast wel! Niemand minder dan Maurizio Fondriest is verantwoordelijk voor het ontwerp, de kleuren. Zijn speerpunt is om te onderscheiden en dat moet rijmen met de ideale geometrie en optimaal comfort! Hij slaagt daar wonderwel in, wil je daarin de proef op de som nemen………dan ben je van harte welkom bij ons het Brabantse Deurne (NL) om een Fondriest te bezichtigen. Vergeet je tenue niet want je gaat natuurlijk ook een testronde maken op het testmodel. De weg kwijtraken in het prachtige landschap zal jou niet overkomen, je rijdt namelijk een GPS-route en daarin zijn we natuurlijk niet vergeten om een koffiestop in te plannen. Wij trakteren! Wedden dat jij in die testrit helemaal overtuigd zult zijn van de perfecte rijeigenschappen van dit Italiaanse raspaard.

Ps. mocht je een Fondriest toch via je eigen vaste dealer willen aanschaffen dan gaan we dat wel voor je mogelijk maken. Geef dan even bij de dealer aan welk model je wenst en vraag dan of hij contact met ons wil opnemen. We gaan de dealer dan een aanbieding doen zonder aan jouw vaste verkoopprijs te tornen, want afspraak is afspraak! Wij leveren high-end producten voor een betaalbare prijs en dat houdt in dat we de scherpe prijs altijd zullen hanteren!

Frank van Rooij
Contactpersoon Fondriest Benelux

Tel: +31 (0) 493 – 74 50 59
E-mail: info@fondriestbikes.nl   

Voordelen van rechtstreekse koop:

 • Door het weglaten van schakels in de keten, voor een super scherpe prijs je droomfiets aankopen!
 • Fabrieksgarantie
 • Bezichtiging of testrit mogelijk in ons Experience Centre te Deurne (NL)
 • Korte responstijden op informatieaanvragen via mail of telefoon
 • Mogelijkheid tot het customizen van je fiets, denk aan special colors, groupset naar keuze, zelf je cranklengte, chainwheel en cassette bepalen.
 • Modellen in meerdere kleuren leverbaar
 • Gratis thuisbezorgd in heel Nederland of België
 • Rijklaar! Je fiets is helemaal klaar voor gebruik, je hoeft er zelf niets aan te doen
 • Persoonlijke boodschap van Maurizio Fondriest himself, dé wereldkampioen van 1988
 • Goodiebag!
 • Gepersonaliseerde naamstickers voor op je fiets
 • Join our community! Wordt een Fondriest Tifosi, een hartstochtelijke fan van dit unieke Italiaanse merk
 • Reparatie mogelijk bij eigen dealer of bij Fondriest Reparation Centre.