TF ZERO

Handgemaakt in Italië! Wanneer je vraagt om design en stijl en prestaties, dan zul je het bij Fondriest krijgen ook! Wereldkampioen Maurizio Fondriest stelt de hoogste eisen aan zijn frames en daarvan is dit frame het ultieme voorbeeld. Ruim baan voor de Fondriest TF Zero. Je zult versteld staan van de uiterste stijfheid van dit topframe, vervaardigd van het unieke 1K carbon. Hiermee bezit je dus één van de stijfste en lichtste frames die op de markt verkrijgbaar zijn. Het exclusieve Fondriest frame weegt slechts 798 gram, we bedoelen maar! De buitengewone stijfheid van dit frame is gelijk aan 140 N/mm. Mechanisch schakelen of elektronisch? Het kan allebei op dit frame, zeg het maar!


Maurizio Fondriest heeft gezorgd voor een perfecte afwerking van het frame waarmee de hand van de meester duidelijk zichtbaar is. De karakteristieken en geometrie van het frame zorgen voor een extreem stijf en licht frame met de best mogelijke stuureigenschappen. De seat-stays zijn ultra dun en zorgen niet alleen voor een hoog comfort voor de rijder, maar ook voor gewichtsreductie. Zonder daarbij concessies te doen aan de mechanische eigenschappen en stijfheid van het frame. De TF Zero is gemaakt om mee te koersen, hard mee te koersen!


We begrijpen maar al te goed dat je dit frame met je persoonlijke voorkeuren wilt laten customizen. Dat doen we dus graag voor je, qua kleuren kun je kiezen uit drie basiskleuren, vier special colors en twee chroomlakken. Check deze special colors om de meeste unieke fiets te rijden!