TF2 Aero

De TF2 Aero is ons eerbetoon aan de ultieme aerodynamica, zonder daarbij concessies te doen aan het belang van onze Italiaanse stijl. Integendeel zelfs, het is ons gelukt om het beste van beide werelden te combineren in deze TF2 Aero. Maurizio Fondriest heeft de TF2 Aero dan ook vooraan in zijn schuur staan om schitterende tochten in de Italiaanse Alpen te maken. Deze Fondriest is namelijk gemaakt om te racen. Zijn zeer precieze stuurgedrag heeft hij mede te danken aan het tapered headtube en de reflex vork die in de afdalingen zijn meerwaarde bewijst. Wat te denken van de Dual Pivot Brakes die voor en achter gemonteerd zijn. Deze direct bevestigde remmen geven een veel betere remkracht dan voorheen! Snelheid moet gekoppeld zijn aan comfort, volgens oud-wereldkampioen Maurizio Fondriest. De innovatieve connectie van de seat-stays aan het frame absorberen nu de trillingen die anders bij de rijder terecht zouden komen.

Jij wilt zelf beslissen of je mechanisch schakelt of misschien wel over wilt schakelen op elektronisch schakelen. Geen punt, deze fiets is ervoor ingericht.

Een Fondriest is geen fiets die in een hokje te stoppen is. Integendeel, deze bijzondere designfiets verbindt stijl met comfort en zoals een echte Italiaan betaamt, hoort daar ook een goed uiterlijk bij. Niet alleen de matching zwarte Vision velgen en Vittoria banden maken het totaalplaatje af, het belangrijkste wat je zelf kunt bepalen is de kleur. Buiten de drie standaardkleuren kun je de fiets ook naar je eigen smaak upgraden met special colors. Je kunt kiezen uit vier special colors (No Fear) en uit twee chroomlakken (No Delirium).