TF4

De TF4 is de topper uit onze Grandfondo lijn. Qua eigenschappen en prestaties lijkt hij veel op de TF2 Aero. Het gewicht is zelfs identiek! De naam Grandfondo zegt het al, deze fiets is bestemd voor de rijder die zeer veeleisend is en klaar is voor lange tochten waarbij alle uitdagingen aangegaan kunnen worden met deze alleskunner. Het comfort van dit frame is hoog door de Vibration Supressor waardoor schokken door het frame worden opgevangen in plaats van doorgegeven worden aan de rijder. Een topper dus die geen concessies wil doen aan de veelzijdigheid van de sportieve rijder. Mede daarom heeft Maurizio Fondriest ervoor gekozen om ook deze fiets hybride te maken, er kan dus gekozen worden uit mechanisch of electronisch schakelen.

De reflex vork en Dual Pivot Brakes zorgen bij de TF4 ook voor een strakke fiets waarbij de veiligheid voorop staat. Deze twee zaken zorgen namelijk, samen met het tapered head-tube voor een zeer strak stuurgedrag waarmee je jezelf zeker voelt in elke situatie.

De TF4 is verkrijgbaar in drie basiskleuren, namelijk matt black/red, vivid red en white green. Laatstgenoemde is erg populair bij de vrouwelijke cyclisten. Laten we eerlijk zijn, vrouwen hebben oog voor stijl! Iets met instinct.